FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο δημοτικό σχολείο Πύργου από το Σύλλογο γονέων: Συγκέντρωσαν 15 πολύτιμες μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Eθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σχολείου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.  Για ακόμα μια χρονιά την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβε ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού, με την στήριξη της διεύθυνσης του σχολείου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του σχολείου και άρχισε στις  9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Όλοι οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τη Συντονίστρια Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, την βιοπαθολόγο Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη  και στη συνέχεια αιμοδότησαν με τη βοήθεια των νοσηλευτριών Ράνιας Μπαρλαμά και Λίνας Παπαδοπούλου. Μέσα σε λίγες ώρες, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 15 πολύτιμες μονάδες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού ευχαριστεί θερμά τους γονείς που έδωσαν αίμα, αυτούς που προσπάθησαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν, τη Διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνα Πανέττα- Κωνσταντακοπούλου και την ομάδα της, τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού κ. Διονύση Αλεξόπουλο για την άψογη συνεργασία μας και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. που εθελοντικά αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για την επιτυχία της αιμοδοσίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος