FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας: «Ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη δεν μπαίνουν σε κομματικά στεγανά»

Ημερομηνία: 26-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Υγεία

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μάλιστα αρκετών νέων ανθρώπων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εθελοντική δράση αιμοδοσίας στον Πολυχώρο Αμαλιάδας, μια πρωτοβουλία της ομάδας νέας γενιάς ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας και της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας που με αυξημένο το αίσθημα του ανθρωπισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας, θέλησαν με την εθελοντική αυτή δράση να σταθούν απέναντι στον ατομικισμό και να αναδείξουμε την κοινωνική μας συνείδηση για χάρη των συναθρώπων μας!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Και όπως φαίνεται, ο στόχος επετεύχθη, καθώς η  απήχηση της δράσης και η θερμή ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών,  απέδειξε ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη δεν μπαίνουν σε κομματικά στεγανά, αφού οι ανάγκη για αίμα συνεχώς αυξάνεται και μια μόνο φιάλη μπορεί να σώσει  την ζωή τριών ενηλίκων ή έξι παιδιών..

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η αιμοδοσία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και την υπεύθυνη βιοπαθολόγο Γιάννα Σταυροπούλου, καθώς και τον δήμο Ήλιδας που για το σκοπό αυτό παραχώρησε τον Πολυχώρο, όπου και στήθηκε από τις 9 το πρωί ως τις 13.30 το μεσημέρι, τηρουμένων όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας μια μικρή κινητή μονάδα αιμοδοσίας. Μάλιστα οι διοργανωτές τους ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία. Της αιμοδοσίας προηγήθηκε όλος ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος