FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική Αιμοδοσία: Η ύψιστη προσφορά στον συνάνθρωπο!

Ημερομηνία: 21-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με την ανάγκη για αίμα συνεχώς να αυξάνεται, η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κοινωνικό καθήκον όλων μας! Το αίμα δεν παρασκευάζεται, προσφέρεται και η προσφορά αυτή αποτελεί την πιο έμπρακτη μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης αναδεικνύοντας τα βαθιά ανθρωπιστικά ιδανικά αλλά και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο.

Μια φιάλη αίματος μπορεί να σώσει την ζωή τριών ενηλίκων ή έξι παιδιών. Ξεφεύγοντας, λοιπόν, από την επιφανειακή θέαση της ζωής και με οδηγό την συναισθηματική πλήρωση που προκύπτει από την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να απλώσεις το χέρι σου και να μοιράσεις ζωή…

Ο Τομέας Νέας Γενιάς της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας  και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας,  με αυξημένο το αίσθημα του ανθρωπισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας,  συνδιοργανώνουμε δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας και σας καλούμε το Σάββατο 24 Απριλίου και ώρα 9:00 – 13:30  στον Πολυχώρο Αμαλιάδας  να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στον ατομικισμό και να αναδείξουμε την κοινωνική μας συνείδηση για χάρη των συναθρώπων μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος