FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την 5η εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσαν χθες τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στο κτίριο του Διοικητηρίου στον Πύργο.

Στην αιμοδοσία προσήλθαν αρκετοί υπάλληλοι της ΠΕ Ηλείας, αλλά και απλοί πολίτες που θέλησαν να συμμετάσχουν. Η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας, Κωνσταντίνα Πανέτα, εξέφρασε με δηλώσεις της στην «Πρωινή» τις ευχαριστίες της προς τον Σύλλογο και υπογράμμισε την ανάγκη αύξησης των εθελοντών αιμοδοτών για να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου.

«Ευχαριστώ τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Ηλείας, γιατί με αυτήν την αιμοδοσία μας βοηθάνε να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών, που είναι αρκετά μεγάλες. Θα ήθελα η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας να είναι πιο διαδεδομένη, καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στο νοσοκομείο. Υπάρχουν άνθρωποι από 18 έως 60 ετών, που μπορούν να αιμοδοτούν τακτικά. Ευχαριστώ όσους ήρθασνσήμερς γιατί εξυπηρετούνται και οι ίδιοι σε μια δύσκολη ανάγκη και συμβάλλουν στο να υπάρχει επάρκεια αίματος στο νοσοκομείο μας», δήλωσε η κα Πανέτα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Ασημακόπουλος, δήλωσε:

«Ο σύλλογός μας  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για 5η φορά με σκοπό να βοηθήσει τόσο τους συναδέλφους που έχουν ανάγκη αλλά και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Σύνθημά μας είναι “δίνουμε αυτό που μπορούμε και σε όσους έχουν ανάγκη”.Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης και στα χρόνια που ζούμε και με τις δυσκολίες που έχουμε, θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος να το κάνει καθημερινότητα στη ζωή του να είναι αλληλέγγυος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος