FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική Αιμοδοσία 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου: Έδωσαν αίμα, προσέφεραν ζωή σε συνανθρώπους μας

Ημερομηνία: 02-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Με πολύ ικανοποιητική όπως πάντα συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο χώρο του φουαγιέ στο διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας, η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου Ηλείας, ο << ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ>>.

Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών κυρίως μελών του Συλλόγου Γονέων του 6ου δημοτικού, εκπαιδευτικών αλλά και νέων ανθρώπων  ήταν θερμή καθώς στόχος της αιμοδοσίας ήταν να συνδράμει  στην μεγάλη έλλειψη αίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την περίοδο, ενώ σύνθημα της Τράπεζας Αίματος ήταν “Δώστε αίμα για τα παιδιά- μαθητές”.  Πολύτιμη ήταν η συνδρομή και στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, με την Διευθύντρια Αιμοδοσίας κ. Κωνσταντίνα Πανέτα παρούσα που έκανε και τον ιατρικό έλεγχο στους αιμοδότες πριν από την αιμοδοσία και τις νοσηλεύτριες που έκαναν τις αιμοληψίες.

Το Δ.Σ  της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ο “ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Δ/νση του Σχολείου, οι Εκπ/κοί και οι Μαθητές του Σχολείου, εκφράζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, που προσήλθαν την Κυριακή να δώσουν αίμα και στήριξαν την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ τους. Όπως αναφέρουν στο ευχαριστήριό τους  “ Ευχόμαστε η προσφορά τους αυτή να γίνει παράδειγμα προς όλους τους υγιείς συμπολίτες μας, ώστε και αυτοί να ακολουθήσουν και να προσφέρουν το μεγάλο δώρο της ΖΩΗΣ, το ΑΙΜΑ τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη πολύτιμη και συνεχή προσφορά σας!!! Θερμά ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που μας βοήθησε διαθέτοντας για άλλη μια φορά το χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας ώστε να πραγματοποιηθεί η αιμοληψία.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος