FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Εθελοντές μάγειρες από Αθήνα και Καρδίτσα μαγείρεψαν στο Λάλα

Ημερομηνία: 12-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα
«Ο Άλλος Άνθρωπος» κοντά σε πυρόπληκτους, πυροσβέστες και Σώματα Ασφαλείας στα μέτωπα της φωτιάς

Νέο μαγειρείο στήθηκε από χθες το πρωί,στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λάλα “ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ”, από  εθελοντές μάγειρους από την Αθήνα και την Καρδίτσα από την Κοινωνική Κουζίνα “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”  δημιούργημα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, οι οποίοι θα μαγειρεύουν δωρεάν για τις πυροσβεστικές δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, τους εθελοντές και τους πυρόπληκτους κατοίκους του Λάλα και της ευρύτερης περιοχής.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Χθες Τετάρτη, λόγω της εγκατάστασης του μαγειρείου, η διανομή του φαγητού όπως η ίδια η ομάδα ανακοίνωσε, καθυστέρησε χρονικά ενώ από σήμερα Πέμπτη  12 Αυγούστου και κάθε μέρα, στις 11:45, περίπου, θα είναι έτοιμες προς διανομή οι μερίδες φαγητού. Στο Λάλα θα παραμείνουν για όσον καιρό χρειαστεί.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που σημειωτέον κατάγεται από την Ηλεία, σχετικά με την νέα πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ανέφερε «Σήμερα ξεκινάω για Αθήνα αφήνοντας πίσω τα παιδιά του άλλου ανθρώπου από την Καρδιτσα που θα μαγειρεύουν για όσο χρειαστεί στο χωριό Λαλα της αρχαίας Ολυμπίας για όλα τα χωριά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Είμαι πολύ περήφανος για τους συγχωριανούς μου στη Ροβιατα Ηλείας για την στήριξη και υλική και ηθική μαζί με τον σύλλογο Ροβιατες που στάθηκαν στο πλευρό μας από την πρώτη μέρα και φιλοξενίες και τροφιμα αλλά και η παρουσία στις δράσεις, όπως επίσης και στα παιδιά από Μαραθια, Βαρβασαινα,Αμαλιαδα, Πύργο ,Γαστούνη ,Πάτρα και Αθήνα.  Η αλληλεγγύη το όπλο μας ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος