FOLLOW US: facebook twitter

«Έσβησε» μέσα στη θάλασσα

Ημερομηνία: 14-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ó÷Ýäéï 1

Θλίψη για το χαμό της 38χρονης φαρμακοποιού Δωροθέας Χριστοπούλου

Την τελευταία της πνοή άφησε την ώρα που κολυμπούσε η 38χρονη φαρμακοποιός Δωροθέα Χριστοπούλου από τα Χανάκια του Πύργου, στην παραλία του Αγ. Ηλία. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί νωρίς το απόγευμα στην συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο, όταν εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους χωρίς τις αισθήσεις της, να επιπλέει στη θάλασσα και παρασύρεται από τα κύματα. Η είδηση του θανάτου της άτυχης γυναίκας σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν γνωστή από την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η αδικοχαμένη Δωροθέα, είχε εξυπηρετήσει χιλιάδες πολίτες και εξακολουθούσε να εξυπηρετεί καθημερινά κόσμο στον Πύργο, αφού υπηρετούσε στον ΕΟΠΥΥ και συγκεκριμένα ως φαρμακοποιός, προϊσταμένη του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στην οδό Τ. Πετροπούλου. Όλα τα φάρμακα και ο ανθρώπινος πόνος περνούσαν από τα χέρια της!

Δεν κάλεσε βοήθεια…

Αυτόπτες μάρτυρες που μας μετέφεραν σοκαρισμένοι τις στιγμές που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 38χρονη, ανέφεραν πως νωρίτερα δεν είχε γίνει αντιληπτή κάποια κλήση σε βοήθεια. Κάποιοι λουόμενοι είπαν πως για λίγα λεπτά αντιλήφθηκαν πως σε κοντινή απόσταση από την ακτή, η γυναίκα φαινόταν να βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας χωρίς αισθήσεις. Όταν βεβαιώθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, κινήθηκαν προς το μέρος της και την τράβηξαν στην ακτή. Για όσο χρόνο χρειάστηκε για να φτάσει το ασθενοφόρο στην παραλία, της έκαναν μαλάξεις χωρίς να αντιδρά. Εκτιμάται πως ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς και όχι από πνιγμό, γιατί την ώρα που κολυμπούσε δεν είχε καμιά ιδιαίτερη θαλασσοταραχή που να δικαιολογεί πνιγμό. Ωστόσο η νεκροψία θα ξεκαθαρίσει τα αίτια θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Αυτόπτες μάρτυρες μας μετέφεραν πως στην παραλία του Αγίου Ηλία, η θάλασσα ήταν σχετικά ήρεμη το μεσημέρι, όμως το απογευματάκι «σήκωσε» κύμα. Ήταν εκείνη η ώρα περίπου στις έξι, όταν εντοπίστηκε και η 38χρονη. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της στα Χανάκια, τη μητέρα και τα αδέρφια της, τους συναδέλφους της στον ΕΟΠΥΥ αλλά και όλον εκείνο τον κόσμο που πάντα εξυπηρετούσε με χαμόγελο και καλή διάθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος