FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Σ.ΠΕ.Π.: Αναβολή αγώνων και διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών

Ημερομηνία: 11-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. ανακοίνωσε ποιοι αγώνες αναβάλλονται και ποιοι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, οι αγώνες στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου  της Β΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει ο Κόροιβος και η Α.Ε. Λεχαινών αναβάλλονται, όπως επίσης και η 18η αγωνιστική στη Β΄ Εθνική Γυναικών, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιονίκης.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

«Μετά τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. λαμβάνοντας υπ’ όψη τα μέτρα αυτά αποφάσισε τα εξής:

-Την διεξαγωγή όλων των αθλητικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν, έως στις 22 Μαρτίου 2020 κεκλεισμένων των θυρών. Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παραβρίσκονται, όσοι ορίζονται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 803/9.3.2020 επιστολή της Ε.Ο.ΠΕ. Υπεύθυνοι για την τήρηση είναι τα γηπεδούχα σωματεία σε συνεργασία με τον Α’ διαιτητή του αγώνα.

Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα κλειστά γήπεδα των Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου μέχρι τις 18/3/2020, αναβάλλονται, λόγω του γεγονότος ότι έχει επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, στις παραπάνω Περιφερειακές Ενότητες. (ΦΕΚ Β’ αριθμ.723/6.6.2020).

Ειδικότερα δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

1. Όλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. για τις Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, καθώς επίσης και του Δήμου Ναυπακτίας.

2. Οι αγώνες του Α΄ Ομίλου του Τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών.

3. Οι αγώνες του πρωταθλήματος του Α΄ Ομίλου Β’ Εθνικής Ανδρών.

4. Οι αγώνες της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών Β΄ Εθνικής ERREA sports By Spot Team.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, καθώς επίσης θα σας ενημερώσουμε για τυχόν νεότερες αποφάσεις που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Υγείας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος