FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΚΑΗ: Μόνο ο Προμηθέας 2014 για την θέση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στην Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 23-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΚΑΗ, ο Προμηθέας 2014 ήταν η μοναδική ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΗ που εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική στη θέση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και όπως όλα δείχνουν η Ε.Ο.Κ. θα εγκρίνει τον προβιβασμό της πατρινής ομάδας στην Γ΄ Εθνική.


H ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ:
«Μετά από την λήξη της χρονικής προθεσμίας που είχε δώσει η Ε.Ο.Κ. στις ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ-Η , για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία υπήρξε αποδοχή της πρότασης από την ομάδα του Ε.Α. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 . Μέχρι να ολοκληρωθεί , και να αποφασιστεί η χορήγηση ή όχι της WILD CARD από την Ε.Ο.Κ. οι κληρώσεις των κατηγοριών της Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η που ήδη αναρτήθηκαν, θα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που πρέπει να τονιστούν.


Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε περίπτωση ανόδου κάποιας ομάδος της Α1 στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία , τότε η ομάδα που θα ανέλθει από την Α2 της ΕΣΚΑ-Η θα πάρει τον κλειδάριθμο της ομάδος που θα φύγει.


Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε περίπτωση ανόδου κάποιας ομάδος της Α1 στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία , θα ανέλθει από την Α2 της ΕΣΚΑ-Η στην Α1, η επόμενη επιλαχούσα ομάδα της περσινής Α2. Σε περίπτωση που ανέλθει , τότε οι ομάδες που θα μείνουν στην φετινή Α2 Κατηγορία θα είναι 12 και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το τυφλοσούρτη των κληρώσεων για 12 ομάδων και όχι των 14 ομάδων. Επομένως θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τις αγωνιστικές , αλλά ο κλειδάριθμος κάθε ομάδος θα είναι ο ίδιος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος