FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΚΑΗ: Μεγάλο παιχνίδι για τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας-Εντός και ο Πανωλενειακός

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας δίνει σήμερα στις 8.30μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, ντέρμπι με αντίπαλο την Ε.Α.Π., για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη μπορεί να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά ουσιαστικά είναι στην κορυφή με συγκάτοικο τον Αίολο καθώς ο πρωτοπόρος Προμηθέας 2014 δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ. Ως εκ τούτου, ο σημερινός αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για να παραμείνει η ομάδα ψηλά και επιπλέον για να ισοφαρίσει την ήττα του α΄ γύρου στην Πάτρα από την Ε.Α.Π., ενόψει των πλέι-οφ (μετρούν οι νίκες της κανονικής περιόδου). Η Ε.Α.Π. έχει μία νίκη λιγότερη από τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, διαθέτει καλή ομάδα και το ματς είναι ντέρμπι.

Στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, που πηγάζει από την πίστη στην ομάδα, αλλά και από τα μηνύματα του κόσμου, που όλα δείχνουν ότι θα δώσει βροντερό «παρών» στο Κλειστό της Ήλιδας.

Θα υπάρχει και μετακίνηση φιλάθλων της Ε.Α.Π. και από την Αστυνομία έχουν παρθεί μέτρα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Οι φίλαθλοι της Ε.Α.Π. θα καθίσουν στην κερκίδα Β στον χώρο των φιλοξενουμένων.

Τέλος, από την Επιτροπή Ορισμού ορίστηκαν τρεις διαιτητές Α1 για να διευθύνουν τον αγώνα οι Παναγιώτου, Καρακάσης και Κανελλόπουλος.

 

Με Αίολο ο Ολυμπιονίκης

Η έτερη ηλειακή ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΗ, ο Ολυμπιονίκης, έχει δύσκολη αποστολή στην Πάτρα με αντίπαλο τον ισχυρό Αίολο (ώρα 8.30μ.μ.) και στόχος του είναι μια καλή εμφάνιση. Σε αυτό τον αγώνα θα επιστρέψει από τραυματισμό ο έμπειρος φόργουορντ, Μπάμπης Κωνσταντόπουλος.

Χθες, στο εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής, ΑΓΕΖ -Προμηθέας 2014  60-71.

Το σημερινό πρόγραμμα

8.30μ.μ.: Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας -Ε.Α.Π.

8.30μ.μ.: Αίολος -Ολυμπιονίκης

8.30μ.μ.: Έσπερος -Ολυμπιάδα

8.30μ.μ.: Ήφαιστος -Κεραυνός

9μ.μ.: Απολλωνιάδα -Αραχωβίτικα

9μ.μ.: Παναχαϊκός -Γαλήνη

 

 

Α2 ΕΣΚΑΗ: Με Νίκη Προαστείου ο Πανωλενειακός

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, σήμερα στις 6μ.μ., στο Κλειστό του Καράτουλα, ο Πανωλενειακός θα υποδεχτεί τη 2η της βαθμολογίας Νίκη Προαστείου, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Καράτουλα θα παλέψει για τη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που ανήκει στα φαβορί για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος