FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΚΑΗ: Εντός Ολυμπιονίκης, Πανωλενειακός, στο Αίγιο ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιονίκης δίνει σήμερα στις 8.30μ.μ., στο Κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας, κρίσιμο παιχνίδι με τα Αραχωβίτικα, για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Αρχ. Ολυμπίας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ανεβεί βαθμολογία και να απομακρυνθεί από την 12η θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα και που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και αυτή στην Α2 ΕΣΚΑΗ, αναλόγως από το αν και πόσες ομάδες της ΕΣΚΑΗ θα υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική. Τα Αραχωβίτικα έχουν 1 νίκη σε 10 αγώνες και είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιονίκη να πάρει άλλη μια πολύτιμη νίκη στην έδρα του.

Ο τρίτος της βαθμολογίας, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, έχει δύσκολη αποστολή στο Αίγιο κόντρα στον Ήφαιστο, αλλά αν παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, μπορεί τη νίκη κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο με αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Χθες, η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με τον αγώνα ΑΓΕΖ-Ε.Α.Π (σκορ 54-65).

Το σημερινό πρόγραμμα

8.30μ.μ.: Ολυμπιονίκης-Αραχωβίτικα

8.30μ.μ.: Ήφαιστος- Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

8.30μ.μ.: Ολυμπιάδα-Κεραυνός

8.30μ.μ.: Έσπερος-Παναχαϊκός

8.30μ.μ.: Αίολος-Γαλήνη

9μ.μ.: Προμηθέας 2014-Απολλωνιάδα

 

Με Ν.Ε.Π. ο Πανωλενειακός

Για την Α2 ΕΣΚΑΗ, σήμερα στις 6μ.μ. ο Πανωλενειακός υποδέχεται στο Κλειστό του Καράτουλα τη δυνατή Ν.Ε.Π., που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Κρήνη, και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Πάτρα από την Κρήνη.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος