FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΚΑΗ: Εντός Ολυμπιονίκης, Πανωλενειακός, στην Πάτρα η Α.Ε.Λ.

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, ο Ολυμπιονίκης υποδέχεται σήμερα στις 6μ.μ.,  τον μαχητικό μεν ουραγό δε  Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι επιτακτική για την ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη, η οποία είναι δυνατή στην Αρχ. Ολυμπία και αν παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Η Διοίκηση του Ολυμπιονίκη καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες στο σημερινό πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όπου με νίκη θα γίνει μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Η Α.Ε. Λεχαινών έχει δύσκολη έξοδο στο Δ. Τόφαλος της Πάτρας, στις 8μ.μ., όπου θα αντιμετωπίσει τα Αραχωβίτικα, που βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, με δύο νίκες περισσότερες. Σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, που θα κυνηγήσει τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Ολυμπιάδα – Ήφαιστος/Αχιλλέας, Νίκη Πρ. -Αίολος Αγυιάς, Προμηθέας 2014-Ε.Α.Π. και Παναχαϊκή -Νέοι Εσπέρου,  Απολλωνιάδα-Ζάκυνθος (αναβλήθηκε).

Με Φαέθοντα ο Πανωλενειακός

Σήμερα στις 8μ.μ., ο Πανωλενειακός για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, θα αντιμετωπίσει στο Καράτουλα τον προτελευταίο της βαθμολογίας Φαέθοντα Αντιρρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν καταπληκτική πορεία φέτος με 11 νίκες σε 18 αγώνες, βρίσκονται σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας και αν συνεχίσουν έτσι, θα πάρουν μέρος στα πλέι-οφ.

*Ο Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Θωμά, που υπήρξε αντίπαλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ είχαν διατελέσει συμπαίκτες του οι μπασκετμπολίστες της ομάδας μας Κώστας Βασιλειάδης και Πάνος Γεωργιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος