FOLLOW US: facebook twitter

Έρχονται ( ; ) προσλήψεις 6 γιατρών στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 05-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Έστω και μετά από καιρό αντιλήφθηκε ο διοικητής της 6η ΥΠΕ, Γ. Καρβέλης ότι το ιατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία της Ηλείας δεν φτάνει για να κάνει και εφημερίες και εμβολιασμό και να τους κάνουμε και μηνύσεις κι από πάνω.

Αφού είδε κι απόειδε, καταλαβαίνοντας ότι με δημόσιες σχέσεις προκοπή δε γίνεται, έστειλε email την περασμένη Δευτέρα στον διοικητή Χρ. Χριστόπουλο και στην αναπλ. Διοικ. Ειρ.Αγγελάκου.

Στη συνέχεια η κα Αγγελάκου τον βεβαίωσε ότι η ΝΜ Αμαλιάδας έχει κενές θέσεις (θα το είχε ξεχάσει λογικά ο ΥΠΕάρχης με τόσες έγνοιες…) και ζήτησε από το ΔΣ να εγκρίνει έξι θέσεις γιατρών: έναν Επιμελητή Β’ Εσωτερ. Παθολογίας, δύο Επιμελητές Β΄Καρδιολογίας, έναν Επιμελητή Β΄Ορθοπαιδικό, και έναν Επιμελητή Β΄Παθολογίας, Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής.

ΤΟ ΔΣ το ενέκρινε και το αίτημα εστάλη στην 6η ΥΠΕ για να προχωρήσει η προκήρυξη. Να σας θυμίσω ότι η κα Αγγελάκου δεν υπερψήφισε την πρόσληψη γιατρού στην Κρέστενα, αλλά ο αναπλ. Διοικητής της ΝΜ Κρεστένων, Γ. Χουζούρης δεν το κράτησε μανιάτικο (καθότι Αρκάς) και υπερψήφισε τη δική της πρόταση καθότι μέλος του ΣΦΙΝΑ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 05/02/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος