FOLLOW US: facebook twitter

Έρχονται κάτι νύχτες με φεγγάρι…

Ημερομηνία: 14-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

stafidokampos

Ο θερινός κινηματογράφος ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στο Σταφιδόκαμπο ξανά κοντά μας για 26η χρονιά

Κανονικά θα λειτουργήσει φέτος ο θερινός κινηματογράφος ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στο Σταφιδόκαμπο, που κλείνει τα 26 χρόνια λειτουργίας του, από το 1990 έως και σήμερα, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας, με τη μεγαλύτερη οθόνη προβολής σε όλη τη χώρα.
Το «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο ανοίγει τις «πύλες» του και το φετινό καλοκαίρι του 2016, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, σε μία όαση δροσιάς, σε μια τοποθεσία ξεχωριστού φυσικού κάλλους εκτάσεως τεσσάρων στρεμμάτων, χαρίζοντάς μας ένα ακόμα «δροσερό» καλοκαίρι!

stafidokampos-bar

Το «Σινέ Ρόδον» είναι ένας πραγματικός χώρος πολιτισμού και δημιουργίας αλλά όμορφων καλοκαιρινών αναμνήσεων, πέρα από τις προβολές εξαιρετικών ταινιών και τα αφιερώματα που έχουν γίνει σε πολλούς σκηνοθέτες, το θερινό σινεμά του Κάμπου έχει διοργανώσει και πολύ ξεχωριστές πολιτιστικές βραδιές. Ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει στα όμορφα δρομάκια του χωριού τα οποία φέρουν τα ονόματα Ελλήνων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό- και να θαυμάσει τις ομορφιές του Σταφιδοκάμπου .

Εμπνευστής, ψυχή και ακούραστος εργάτης ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος, που όλο αυτό το διάστημα ασχολείται πυρετωδώς με την προετοιμασία του χώρου για τις καλοκαιρινές βραδιές προβολών που θα ακολουθήσουν. Το πρόγραμμα των ταινιών θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και όμορφα καλοκαιρινά βράδια και ταξίδια στην μαγεία του κινηματογράφου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος