FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται το Olympia Rally στις 5-10 Απριλίου 2021

Ημερομηνία: 23-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
5ήμερος αγώνας Rally Raid με παγκόσμιο χαρακτήρα και έδρα την Αρχ. Ολυμπία

 

Μια σπουδαία διοργάνωση με παγκόσμιο χαρακτήρα έρχεται στις 5-10 Απριλίου 2021 στην Ηλεία και σε όμορους νομούς όπως η Μεσσηνία, η Αχαΐα και η Αρκαδία. Πρόκειται για το Olympia Rally, ένα νέο 5ήμερο αγώνα Rally Raid, που θα έχει έδρα την Αρχ. Ολυμπία και αφετηρία τον Καϊάφα, θα περάσει από τα Καλάβρυτα και τον Χελμό, τον Πηνειό και τον Λάδωνα και θα καταλήξει στο Δρυοδάσος της Φολόης. Είναι ένας αγώνας αντοχής, ανάλογος με το Hellas Rally τον Μάιο του 2018, που είχε επίσης διεξαχθεί έχοντας ως βάση την Ηλεία και δη την Αρχ. Ολυμπία και είχε εκταθεί και στους γειτονικούς νομούς.

Οι διοργανωτές, Off Road Team, ανήγγειλαν τον αγώνα στην επίσημη σελίδα του, olympiarally.com και τις επόμενες μέρες αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις μαζί με τους συνδιοργανωτές, Α.ΜΟΤ.Ο.Ε., Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τους Δήμους της Ηλείας, την Α.Ο.Λ.Μ.Ο., την Α.Ο.Λ.Α.Π. κ.α..

H ανακοίνωση στη σελίδα του αγώνα:

«Έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε έναν νέο και φιλόδοξο αγώνα Ράλλυ που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 5-10 Απριλίου 2021. Αγώνας 5 ημερών με πολλά ευχάριστα χιλιόμετρα, στις όμορφες περιοχές της Ολυμπίας, μια περιοχή στην Πελοπόννησο με τεράστια ιστορία, και σε άλλες όμορφες περιοχές της Ηλείας, αλλά και της Μεσσηνίας, Αχαΐας, Αρκαδίας.

Από τη μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας, τον Καϊάφα, στους ποταμούς Λάδωνα και Πηνειού και από το Δρυοδάσος της Φολόης μέχρι τις ομορφιές της Μεσσηνίας…

Σας καλωσορίζουμε σε νέο αγώνα Rally Raid και σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό Ράλι με τις προδιαγραφές που θέτει η Off Road Team και η έμπειρη ομάδα της, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως  η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και η  Α.Ο.Λ.Α.Π., και τις Αρχές των Δήμων και του Νομού Ηλείας.

Είμαστε σε εγρήγορση και περιμένουμε ένα εξαιρετικό restart των αγώνων με το τέλος της πανδημίας, που μας κρατά σε απόσταση!

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος