FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται το 2ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Ημερομηνία: 31-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι προπονητές των Ακαδημιών του Πανηλειακού, του Αιόλου και του Ολυμπιακού Πύργου, Θοδωρής Βαγγόπουλος, Κώστας Σκαρτσιάρης και Τάσος Φερεκίδης αντίστοιχα, διοργανώνουν και το φετινό καλοκαίρι, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας, το 2ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στον Πύργο (στο Δημοτικό στάδιο, στις εγκαταστάσεις του Αιόλου και σε αυτές του Τ. Φερεκίδη), σε δύο τριήμερα 18-20 Ιουνίου και 25-27 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές προανήγγειλαν ως εξής το 2ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου:

«Η περίοδος της πανδημίας για τη φετινή χρονιά άφησε έντονα τα σημάδια της τόσο στο ίδιο το παιδικό ποδόσφαιρο όσο και στην ψυχολογία των νεαρών αθλητών
Ο περιορισμός και ο εγκλεισμός στέρησε την αναψυχή, την άθληση, τη δίψα των παιδιών για να χαρούν το άθλημα που λατρεύουν το ποδόσφαιρο
Αυτό ακριβώς το κενό ευελπιστούμε να καλύψουμε διοργανώνοντας το 2ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στον Πύργο για δύο τριήμερα 18-19-20/6 και 25-26-27/6.
Εμείς οι διοργανωτές της εν λόγω διοργάνωσης είχαμε δεσμευτεί ότι την παρακαταθήκη που μας άφησε η τεράστια επιτυχία του πρώτου τουρνουά πρέπει να την συνεχίσουμε και να την εξελίξουμε.

Σύμμαχός μας σε αυτό το εγχείρημα είναι η άμεση ανταπόκριση των Προπονητών και των Υπευθύνων όλων των Ακαδημιών του Νομού μας και τα απίστευτα χαμόγελα των μικρών αθλητών και μόνο στο άκουσμα της πραγματοποίησης του τουρνουά.

Αμέριστη θα είναι η βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της ΔΗΚΕΠ. Βέβαια όλα θα είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΣΗ.

Μένουν ακόμα λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την έναρξη της διοργάνωσης και ήδη 16 Ακαδημίες με περίπου 55 Αναπτυξιακά Τμήματα Υποδομής έχουν δηλώσει «παρών».

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, πρωτίστως για τα παιδιά να τους δώσουμε την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους, να χαρούν το παιχνίδι και να ξεφύγουν από τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που βίωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος