FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται το 2ο Goalkeeper Camp

Ημερομηνία: 31-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
28 Ιουνίου-3 Ιουλίου στο γήπεδο Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά

Μετά την περσινή επιτυχία του 1st Goalkeeper Camp, δεν ήταν δυνατό να μην διοργανωθεί και η δεύτερη έκδοση του Camp. Το φετινό καλοκαίρι θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, στην ίδια τοποθεσία, στο γήπεδο  Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά. Και φέτος το Camp είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας. Οι διοργανωτές προανήγγειλαν ήδη τη διοργάνωση και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Ένα χρόνο πίσω προσπαθούσαμε να υλοποιήσουμε κάτι που φάνταζε ανέφικτο…Το 1st Goalkeeper Camp έδειξε σε όλους μας πώς πρέπει να προσεγγίζεται ο αθλητισμός σε όλους τους τομείς: τεχνικά, οργανωτικά, δομικά.

Συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε με την ίδια διάθεση, στον ίδιο τόπο που λατρέψαμε όλοι και με όλους εσάς συνοδοιπόρους ώστε το 2nd Goalkeeper Camp να δώσει ακόμα περισσότερα!!!

Εγώ (σ.σ. Παναγιώτης Παναγούτσος),ο Παναγιώτης (Λαδάς), ο Γιώργος (Λαδάς) και αν για καθαρά προσωπικούς του λόγους ο Ανδρέας (Αντωνόπουλος) δεν μπορεί να έχει συμμετοχή, η παρουσία του είναι δεδομένα επιθυμητή από όλους μας!

Συνεχίζουμε γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται ώστε η δημιουργία να πηγαίνει μπροστά!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες από τις επίσημες ομάδες της διοργάνωσης σε Facebook και Instagram

Ελάτε να γίνουμε όλοι 1».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος