FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 05-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Ανακοινώθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας – Συναυλία με Βασίλη Δήμα και Deevibes-Μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές από τα καταστήματα της πόλης

Μεγάλη γιορτή για την πόλη της Αμαλιάδας αλλά και για το αγοραστικό κοινό της Ηλείας, θα αποτελέσει η διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας,  το προσεχές Σαββάτο 10 Αυγούστου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας να υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις, πολλές εκπλήξεις  αλλά και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με μεγάλες προσφορές ενώ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 11:30 με το συγκρότημα deevibes να παρουσιάζει το πρόγραμμά του στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 12, θα τους διαδεχθεί ο τραγουδιστής Βασίλης Δήμας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Εμπορικό Σύλλογο, στις 9 το βράδυ οι Φώτης και Χρήστος Πλέσσας παρουσιάζουν παράσταση Καραγκιόζη έξω το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ζαφειρόπουλος με την ορχήστρα του θα παίζουν live στην οδό Ρήγα Φεραίου. Στις 9:30 live συναυλία από τον Γ. Τσάκωνα στην πλατεία Μπελογιάννη. Στις 9:30 ρεμπέτικη συναυλία στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πλάι στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στις 10 το βράδυ live band με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου. Στις 10 το βράδυ, ο Σάκης Χασαλεύρης και η ορχήστρα του θα παίζουν στην οδό Καλαβρύτων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Στις 11:30 το συγκρότητα deevibes θα παίζουν στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 12, θα τους διαδεχθεί ο τραγουδιστής Βασίλης Δήμας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος