FOLLOW US: facebook twitter

Ερώτηση του Κ. Αναγνωστόπουλου στο Δ.Σ Ήλιδας: «Τι απέγινε η ηλεκτροδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων της Πηνείας;»

Ημερομηνία: 11-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ένα σοβαρό θέμα που αφορά τους πολίτες της Πηνείας έθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας ο δημοτικός σύμβουλος  της παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ στην ΔΕ Πηνείας και πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Αναγνωστόπουλος, για την ηλεκτροδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων της περιοχής. Έργο ζωτικής σημασίας για το ορεινό κομμάτι του δήμου Ήλιδας και κυρίως για την Πηνεία.

Όπως επισήμανε ο κ. Αναγνωστόπουλος  στην ερώτηση που κατέθεσε“ Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ Ήλιδας  ετέθη από εμένα ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πρόκειται για την ηλεκτροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων στην ΔΕ . Πηνείας βάση της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ήλιδας που έχει θέμα “Έγκριση μελέτης τού έργου,, Διανομή-Μεταφορα ηλεκτρικής ενέργειας σε κοινότητες του Δήμου Ήλιδας.- Αριθμός μελέτης 11/2019 που αφφορούσε ΤΚ. Της Πηνείας. Ή μελέτη είχε προϋπολογισμό 295.341,23ευρω με ΦΠΑ.

Για το θέμα αυτό είχαν εξασφαλισθεί τα χρήματα από το ταμείο Μολυβιάτη καί είχε σταλεί στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ή περιφέρεια ζητούσε από τό δήμο Ήλιδας την16-7-2019αριθ.πρωτ.213567/1797 για καποιες περαιτέρω διαδικασίες, όπως και απόφαση δημοτικού συμβουλίου και προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΗ..

Ερωτάται λοιπόν ο  δήμος Ήλιδας, και ό αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Θανασης Φουντας καθώς και ό δήμαρχος κύριος Γιάννης Λυμπέρης τί έχουν κάνει για το έργο, καθώς είχαν εξασφαλισθεί τα χρήματα  ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο των ηλεκτροδοτήσεων στους αγρότες τής ΔΕ.Πηνειας.

Οι πολίτες της Πηνείας περιμένουν”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος