FOLLOW US: facebook twitter

Ερμής Πλατάνου: Επιστρέφει ως πρωταθλητής!

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ερμής Πλατάνου μετά από 14 χρόνια επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Και μάλιστα ως πρωταθλητής καθώς βρισκόταν στην 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, τη στιγμή της διακοπής. Μια πρώτη θέση που κατείχε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και δικαίως πήρε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία. Ο Ερμής, του προπονητή Κώστα Σακέλλη, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον 27χρονο γιο του, Τάσο, ως γυμναστή αλλά και παίκτη της ομάδας, είχε απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (55 γκολ) και την τρίτη καλύτερη άμυνα μετά τη Θύελλα και τη Δάφνη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας από τον Πλάτανο, ο εξαιρετικός επιθετικός Χρήστος Παπαγεωργίου (με θητεία σε Ολυμπιακό Ζαχάρως, Ενιπέα τις προηγούμενες 3 σεζόν), που σκόραρε 22 γκολ σε 22 συμμετοχές και τον λύγισε ο τραυματισμός του στο γόνατο λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, όντας πολύ άτυχος. Συμπαραστάτες του Παπαγεωργίου, ο Τσιμάνης, ο Γ. Καραχάλιος, ο Σακέλλης, ο Ντεβενέζος, που σκόραραν και αυτοί πολλά κρίσιμα γκολ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην εξαιρετική φετινή πορεία του Ερμή.

Πλέον, ο Ερμής θα παίζει στην Α1 από τη νέα σεζόν και στόχος του είναι να εδραιωθεί στη μεγάλη κατηγορία, όπως πριν 15-20 χρόνια που είχε συνεχείς παρουσίες στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος