FOLLOW US: facebook twitter

Ερμιονίδα-Πανηλειακός 2-0: Στερεύουν οι ελπίδες…

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα ήττα στο Κρανίδι και στο -10 από τη ζώνη

 

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε 2-0 στο Κρανίδι από την Ερμιονίδα με δύο γκολ του Κωτσιαρίδη στο α΄ ημίχρονο και πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο έως απίθανο να αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς είναι στο -10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν χωρίς του Φερνάντεζ, Ντίαζ, με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία, τον τιμωρημένο Μπουρνέλη αλλά και τον Πρέντι που παραμένει στα «πιτς», αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ της πολύ καλής επιθετικά Ερμιονίδας και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Έτσι, η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο και μόνο με θαύμα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια οι παράγοντες-φίλαθλοι του Πανηλειακού για τη μεγάλη τους φετινή προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανή την ιστορική ομάδα του Πύργου.

Το ματς

Η Ερμιονίδα ήθελε και αυτή απαραιτήτως το τρίποντο για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες παραμονής της και γι’ αυτό μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ. Ο Κωτσιαρίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Πανηλειακού και από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 25΄ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους, με τον Κωτσιαρίδη και πάλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Εσκουδέρο, βάζοντας θεμέλια νίκης για την ομάδα του.

Η Ερμιονίδα στο α΄ ημίχρονο είχε ακόμα ένα τετ-α -τετ με τον Φερνάντες, που απέκρουσε ο Καρακίτσος κι ένα καλό σουτ με τον Καρούτη. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου, είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Τσαγκάρη όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός ανέβασε την απόδοσή του, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε  ευκαιρίες με τον  Έλιοτ και τον Π. Τσίγκρηλα. Το γκολ που θα έβαζε τους «ερυθρόλευκους» στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος δεν ήρθε και μοιραία έμεινε το 2-0, με τους γηπεδούχους να έχουν προς το τέλος και αυτοί φάσεις με τους Εσκουδέρο, Φερνάντες.

Ερμιονίδα: Πατσιογεώργος, Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Μπαβέλης, Παπαεμμανουλίδης (88′ Μερτύρης), Καρούτης, Μπαρμπέρος, Εσκουδέρο (87′ Μυσιούδης), Μερκούρης, Κωτσιαρίδης (75′ Πολιανίδης), Φερνάντες (60′ Παπακωνσταντίνου).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας Δ., Κύτταρης (46’ Μπάλλας), Λίλα, Τσαμπουρής (59’ Λούσκος), Σταματελάτος, Έλιοτ, Τσίγκρηλας Π., Τσαγκάρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος