FOLLOW US: facebook twitter

Εργολαβία-μαμούθ για το επαρχιακό δίκτυο της Ηλείας – Δημοπρατείται με 9,3 εκατ. ευρώ η αποκατάστασή του

Ημερομηνία: 09-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Περιβάλλον

Σε τροχιά δημοπράτησης μπήκε η εργολαβία αποκατάστασης φθορών και προβλημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηλείας, καθώς πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκαν η σχετική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, τα οποία ετοίμασε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ηλείας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εργολαβία που έχει δημοπρατηθεί μέχρι τώρα στην Ηλεία, καθώς ο προϋπολογισμός φτάνει τα 9,3 εκατ. ευρώ. Στόχος των υπηρεσιών είναι να ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μέσα στο 2021 –κορονοϊού επιτρέποντος- και ως το τέλος του έτους να έχει συμβασιοποιηθεί.

Όπως ανέφεραν στην «Πρωινή» στελέχη της ΠΕ Ηλείας, η συγκεκριμένη εργολαβία για πρώτη φορά δημοπρατείται με ενιαίο φυσικό αντικείμενο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια επιλεγόταν ο τεμαχισμός σε βόρεια και νότια Ηλεία.

«Με την εργολαβία των 9,3 εκατ. ευρώ στόχος μας είναι να γίνει συντήρηση, αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Ηλείας  με στοχευμένες παρεμβάσεις σε 40 άξονες. Το τεχνικό αντικείμενο καλύπτει όλα το δίκτυο, από την Ανδρίτσαινα ως το Ψάρι κι από τα Τσίπιανα ως το Κρυονέρι», τονίστηκε χαρακτηριστικά. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 501) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος