FOLLOW US: facebook twitter

Εργατικό Κέντρο Πύργου: Αίτημα προς την Υπ. Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου για στελέχωση του ΣΕΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Και ένταξη των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στο πρόγραμμα εκδρομών

Αίτημα στελέχωσης με υπαλλήλους του Σώματος Επιθεωρητών- Προστασίας- Εργαζομένων (ΣΕΠΕ) Ηλείας, απέστειλε το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πύργου, προς την Υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει, το τμήμα έχει δυο υπαλλήλους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι ελέγχου για το Ν. Ηλείας – Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και Ιθάκης με αποτέλεσμα όταν βγαίνουν για έλεγχο το γραφείο να κλείνει. «Επειδή στην περιοχή μας  έχουν γίνει Εργατικά ατυχήματα και θανατηφόρα είναι ανάγκη να προχωρήσετε στην πρόσληψη τουλάχιστον δύο ακόμα υπαλλήλων. Επίσης, για την Επιθεώρηση Εργασίας που διαθέτει μόνο τέσσερις υπαλλήλους και λαμβάνοντας υπόψιν πως για την καλοκαιρινή περίοδο δουλεύουν 6500-7000 επιχειρήσεις είναι αδύνατον να γίνεται έλεγχος (ωραρίων απασχόλησης, μαύρης εργασίας κα)σε ολόκληρο το Νομό ζητάμε τουλάχιστον τέσσερα άτομα ακόμα.

Επίσης καμία από τις δύο Υπηρεσίες δεν διαθέτει αυτοκίνητο, κάτι εξίσου σημαντικό!».

Συμμετοχή στο πρόγραμμα εκδρομών

Επίσης, το Εργατικό Κέντρο Πύργου, προώθησε προς την Υπουργό Εργασίας και το αίτημα του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηλείας για την Συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκδρομών.

Όπως σημειώνουν, οι υπάλληλοι που εργάζονται κατά τους θερινούς μήνες σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Ξενοδοχειακές μονάδες δεν έχουν ποτέ ευεργετηθεί από το πρόγραμμα εκδρομών του ΟΑΕΔ .

«Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους Νομού Ηλείας μέσω του Εργατικού Κέντρου Πύργου, στο Πρόγραμμα εκδρομών, για τους χειμερινούς μήνες μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου και κατ’ επέκταση το τέλος εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων, διαθέτοντας (4)τέσσερα πούλμαν προς μετακίνηση σε περιοχή όπου τα μέλη του Σωματείου μας θα έχουν τετραήμερη ανάπαυση και ξεκούραση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος