FOLLOW US: facebook twitter

Εργασίες καθαρισμού στο Κατάκολο από το Δασρχείο Πύργου και την εθελοντική ομάδα Κατακόλου με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

Με πράξεις και σχετικές δράσεις, γιόρτασε χθες την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Κατάκολο το Δασαρχείο Πύργου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Κατακόλου, προχωρώντας στον καθαρισμό, την κοπή των χορταριών,  τον ευπρεπισμό των παρτεριών της πλατείας, την συντήρηση του αλσυλίου και του περιβάλλοντα χώρου. Γιατί καλές και οι γιορτές και οι δηλώσεις, αλλά ακόμα καλύτερες οι πράξεις που στοχεύουν στην αναβάθμισή του και στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών που όπως όλα δείχνουν στηρίζεται στην εθελοντική εργασία.

Έτσι, με πραγματική όρεξη για δουλειά και τα ανάλογα εργαλεία, χορτοκοπτικά, κλαδευτήρια, σκούπες και φαράσια, όλοι όσοι εργάστηκαν χθες εθελοντικά άλλαξαν πραγματικά με το έργο τους τηνόψη της εισόδου του επινείου του Πύργου και του λιμανιού του Καακόλου. Όπως ανέφερε το Δασαρχείο από την πλευρά του «η  συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα ήταν άψογη και προχωράμε δυναμικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος