FOLLOW US: facebook twitter

Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες του Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 03-11-2021 | Συντάκτης:

Από την Πολιτική Προστασία


Με ευαισθησία προς τον πολίτη και το περιβάλλον η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ήλιδας προχώρησε σε εργασίες εκτεταμένου καθαρισμού και απομάκρυνσης αντικειμένων που ξεβράστηκαν σε όλο μήκος της παραλίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας τις προηγούμενες μέρες. Πολλά φερτά υλικά έχουν κατακλύσει τις όμορφες ακτές του Δήμου τα οποία κι έπρεπε να αποσυρθούν άμεσα για την ασφαλή πρόσβαση των δημοτών αλλά και γιατί πολλά από αυτά είναι βλαβερά προς το περιβάλλον, όπως κορμοί, δοκάρια, κλαριά, λάστιχα και πλαστικά κάθε είδους.

Ήδη από χθες και μετά τη βροχόπτωση, η οποία ήταν απαραίτητη ώστε τα μηχανήματα να μπορούν να επέμβουν, πραγματοποιείται καθαρισμός και απομάκρυνση φερτών υλικών στο κομμάτι της παραλίας κάτω από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κάμπινγκ. Λόγω του ότι ο Δήμος δε διαθέτει τα συγκεκριμένου τύπου μηχανήματα και για να γίνει σωστή αποκομιδή όλων των άχρηστων υλικών, προχώρησε άμεσα σε εργολαβία.

Οι επεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες μέχρις ότου αποκατασταθεί η ομαλότητα στις παραλίες όλου του Δήμου Ήλιδας και να ξαναβρούν την προηγούμενη μορφή της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος