FOLLOW US: facebook twitter

Εργασίες καθαρισμού και αναβάθμισης του Προπονητικού Κέντρου της Συντριάδας

Ημερομηνία: 16-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Προπονητικό Κέντρο του Πανηλειακού στη Συντριάδα βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας του Δήμου Πύργου, κ. Σάκης Γιαννόπουλος, οι οποίοι σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Υπεύθυνο Διοικητικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της Ακαδημίας του Πανηλειακού και Αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου της Συντριάδας, Παναγιώτη Παναγούτσο, επέβλεψαν τα έργα καθαρισμού και αναβάθμισης, που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του Προπονητικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι επιβεβλημένες εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου των δύο γηπέδων με στόχο την ποιοτική βελτίωση της εικόνας και των παροχών των εγκαταστάσεων της ομάδας, ενώ για πρώτη φορά από την κατασκευή και λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου της Συντριάδας, πραγματοποιήθηκε αφαίρεση των βάτων και καθαρισμός των αρδευτικών καναλιών που βρίσκονται πέριξ του Προπονητικού Κέντρου.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός και ο Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων, Παναγιώτης Παναγούτσος, ευχαριστούν τον Δήμο Πύργου και τους κ.κ. Λάμπη Αριστειδόπουλο, Σάκη Γιαννόπουλο για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον για την άμεση περάτωση του αιτήματος της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος