FOLLOW US: facebook twitter

«Εργαλείο» αποτελεσματικής δουλειάς για την Ηλεία της συλλογικής προσπάθειας!

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Λ. Βαρουξής: Η δυνατότητα που μας δίνει η μελέτη της «διαΝΕΟσις» είναι μπροστά μας

*ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ

Εδώ και πολλά χρόνια μιλάμε για μια συγκροτημένη προσπάθεια ανάπτυξης και μια συνολική εκτίμηση αναγκών και βασικών διεκδικήσεων που ω δεν επιτυγχάνονται, χάνοντας κάθε φορά το «τρένο της προοπτικής» για τον τόπο μας, αφού στο τέλος υπερισχύουν οι μεμονωμένες πρωτοβουλίες άνευ αντικρίσματος και οι αποσπασματικού χαρακτήρα κινήσεις…

Την ανωτέρω διαπίστωση, μαζί με την προσωπική του δυσαρέσκεια για όσα ακόμη δεν έχουν γίνει στον νομό μας, μετέφερε στην συζήτηση που είχε με τον Ηλείο Δ/ντή της «διαΝΕΟσις» κ. Διονύσιο Νικολάου, το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής.

Εσείς και η αξιόπιστη επιστημονική σας ομάδα, μας δίνετε πλέον τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε δομημένα, οργανωμένα, στρατηγικά και συλλογικά για να τροχιοδρομήσουμε την Ηλεία μας στις ράγες μιας ουσιαστικής εξέλιξης με παρεμβάσεις μελετημένες και υποδομές σύγχρονες και ουσιαστικές που επιτέλους θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν, είπε ο κ. Βαρουξής απευθυνόμενος στον κ. Νικολάου, από τον οποίο και ενημερώθηκε πιο αναλυτικά για την πρόσφατη μελέτη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους επισημάνθηκε η ευθύνη που πρέπει να υπάρξει από εδώ και στο εξής, για να προχωρήσουν συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία έχουν σχέση με τον τουρισμό, την χωροταξία, τη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση και βεβαίως τη διασύνδεση της αγοράς με τον πρωτογενή τομέα.

Από την Ηλεία των κρίσεων, των καταστροφών και των επώνυμων αστοχιών, οφείλουμε περνώντας με σύμπνοια ένα χρονικά κομβικό σημείο, να αρχίσουμε να δημιουργούμε την Ηλεία της απασχόλησης, της οικονομικής τόνωσης, της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της μεγάλης επισκεψιμότητας είπε ο κ. Βαρουξής και συνέχισε:

Αυτό που είχε ετοιμάσει η «διαΝΕΟσις» είναι αναμφίβολα και «πολυεργαλείο» στα χέρια μας, χρήσιμο και πολύτιμο για να προβληματιστούμε, να ιεραρχήσουμε σωστά και να επεξεργαστούμε έξυπνα οποιαδήποτε πρότασή της.

Η μελέτη περιλαμβάνει αναγκαιότητες στην πραγματική τους βάση, για τις οποίες είχαμε αναφερθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο παρελθόν όπως και προτεραιότητες που μας δείχνουν το μέλλον. Από εμάς εξαρτάται τώρα, να διαβουλευτούμε για όλα τα θέμα που εντάσσει για γρήγορη ανασυγκρότηση και περαιτέρω ανάπτυξη η «διαΝΕΟσις» και να καταφέρουμε να πείσουμε την πολιτεία για την διεκδίκηση και εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων.

Δεν είναι εύκολο, αλλά μπορεί να γίνει δυνατό αν ενωμένοι εργαστούμε με συνέπεια και διάρκεια πάνω σε αυτόν τον στόχο. Επιτέλους, ας μην χάσουμε άλλη ευκαιρία στον τόπο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Βαρουξής ευχαριστώντας για μια ακόμη δορά τον κ. Νικολάου και τους συνεργάτες του, πρόθυμος και ο ίδιος να τεθεί στη διάθεσή τους, για οτιδήποτε χρειαστεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος