FOLLOW US: facebook twitter

Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης 9 εκατ.€ στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 21-12-2022 | Συντάκτης:

-Ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης τριών διαγωνισμών η ΔΕΥΑ

Τρία μεγάλα έργα που αθροιστικά υπερβαίνουν τα εννέα εκατ. ευρώ, θα δημοπρατηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα από τη ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, τα οποία θα βελτιώσουν την παρεχόμενη ύδρεση και την επεξεργασία των λυμάτων σε όλο το δίκτυο του δήμου.

Το μεγαλύτερο έργο αφορά την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης και επεξεργασίας λυμάτων, προϋπολογισμού δαπάνης 4,03 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο αφορά την αποχέτευση των λυμάτων στους οικισμούς Πελοπίου, Πλατάνου, Φλόκα, τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό και τη συνδεσή του με την Εγκατάσταση Επεργασίας Λυμάτων, προϋπολογισμού δαπάνης 2.793.800 ευρώ.

Το τρίτο έργο έχει προϋπολογισμό 2,25 εκατ. ευρώ και προβλέπει την αντικατάσταση των τμημάτων και την επέκταση των δικτύων ύδρευσης των οικισμών του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Και τα τρία έργα είναι ενταγμένα στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, Νίκος Μαρούντας, ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση, κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσει τις υποδομές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος