FOLLOW US: facebook twitter

Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας μέσα στο καλοκαίρι παρουσίασε χθες ο Γαβρίλης Λιατσής

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα έργα που πρόκειται να εκτελεστούν μέσα στο καλοκαίρι παρουσίασε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής τονίζοντας ότι ολο το επόμενο διάστημα θα έρχονται συμβάσεις προς υπογραφή. Μάλιστα είπε, ότι έχει ήδη ενημερώσει το νέο Δήμαρχο για τα βήματα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες λαμβάνοντας την απόλυτη συγκατάθεση του.

Μεταξύ των έργων που θα εκτελεστούν είναι η «Διαβάθμιση αγροτικής οδού στον Αγ. Ιωάννη», οι τρεις μεγάλες αναπλάσεις που έχουν δημοπρατηθεί και συγκεκριμένα η οδός Κολοκοτρώνη, ο αστικός ιστός του ιστορικού κέντρου και η πλατεία Ανδριάρα.

Ο Δ/ντής Τ.Υ. Άγγελος Τσίκας επισήμανε ότι πρόκειται για έργα που συνεισφέρουν στην καθημερινότητα του πολίτη και αναφέρθηκε στην σύμβαση των μελετών της 801 που είναι όπως είπε ένα σημαντικό εργαλείο για την υπηρεσία καθώς βάση αυτής της μελέτης θα μπορέσουν να απορροφήσουν έως 3 εκ. ευρώ έργα ζητώντας τεχνικά δελτία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά γίνεται μια μελέτη με δημοπρασία στο δήμο.  Έχουμε τις επόμενες ημέρες να υπογραφούν, η ανάπλαση στο Σόπι, είμαστε στο προσυμβατικό έλεγχο για το Κολυμβητήριο Πύργου που μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχουμε υπογράψει σύμβαση αλλά και ανάπλαση του Κορακοχωρίου. Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν. Στην Πατρών κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαμε κάποια προβλήματα και τις επόμενες ημέρες ευελπιστούμε ότι θα εγκατασταθεί εργολάβος. Οι ασφαλτοστρώσεις έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα  επιταχυνθούν με γοργούς ρυθμούς» είπε ενώ ο κ. Λιατσής πρόσθεσε  ότι σύντομα θα «ξεκολλήσει και η ΟΧΕ για την πλατεία» και πως «δε μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο φινάλε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος