FOLLOW US: facebook twitter

Έργα βελτίωσης στα γήπεδα του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο είχε χθες στο Λάτσειο ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Παντελής Αθανασόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε παρουσία και του προέδρου και του γραμματέα του Α.Ο. Ολυμπιακός Μυρτιάς Ανδρέα Κουλούρη και Δημήτρη Καρβουνιάρη αντίστοιχα, ενημερώθηκε ο κ. Μπράμος σχετικά με τις προτάσεις του Δήμου αποκατάστασης των φθορών που παρουσιάζουν τα γήπεδα και οι λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Όπως είπε ο κ. Μπράμος, ιεράρχησαν με τον Δήμαρχο τις ανάγκες του δήμου όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ ενημερώθηκε και από τους παράγοντες της Μυρτιάς για τα προβλήματα του τοπικού γηπέδου. «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι δίπλα στις ανάγκες αυτές, θα στηρίξουμε οικονομικά το Δήμο και ενώνουμε δυνάμεις ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι άρτιες και να αποδοθούν στους πολίτες ασφαλείς για χρήση».

Ο κ. Λιατσής, επισήμανε ότι ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Αθανασόπουλος ιεραρχεί τις ανάγκες των αθλητικών χώρων και προσπαθεί για το καλύτερο ενώ τόνισε ότι με την καλή συνεργασία της Περιφέρειας θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης των προβλημάτων των γηπέδων. Μάλιστα μίλησε και για το γήπεδο της Μυρτιάς τονίζοντας πως σύντομα θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ώστε να γίνει αντάξιο της προσπάθειας ανόδου που κάνει η ιστορική ομάδα.

Ο κ. Αθανασόπουλος πρόσθεσε ότι εξετάστηκαν όλα τα γήπεδα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, όπως π.χ. της Ώλενας, του Σκουροχωρίου, του Κολυρίου, του Λατζοϊου, της Αλφειουσας, του Αλποχωρίου κ.α. τονίζοντας ότι σε όλα θα εκτελεστούν έργα βελτίωσης και αποκατάστασης σε συνεργασία με την Περιφέρεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος