FOLLOW US: facebook twitter

«Έρχεται» το τριήμερο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα

Ημερομηνία: 11-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Αθλητικά, Νέα

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα διεξαχθεί στο Αναρριχητικό Πεδίο Καϊάφα το ετήσιο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου αλλά και ο Αγώνας Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) σε συνεργασία με την Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη Πύργου, με αρωγό τον Δήμο Ζαχάρως και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ το Σάββατο 29/4/23 από τις 10:00-14:00 θα πραγματοποιηθούν αναρριχητικές επιδείξεις από τους μικρούς αθλητές της ΟΑΛΠ και αναρρίχηση από μικρούς επισκέπτες σε επιλεγμένες εκπαιδευτικές διαδρομές.

Στις 16:00-20:00 θα ακολουθήσουν αναρριχητικές επιδείξεις από το εφηβικό τμήμα της ΟΑΛΠ και αναρρίχηση από ενήλικες επισκέπτες σε επιλεγμένες εκπαιδευτικές διαδρομές και ακολούθως αναρρίχηση όλων των διαδρομών του πεδίου από έμπειρους αναρριχητές από όλη την Ελλάδα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Την Κυριακή 30/4/23 θα πραγματοποιηθεί ο Α’ αγώνας Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου Καϊάφα με open κατηγορία ανδρών και γυναικών ώστε να λάβουν μέρος και οι έμπειροι επισκέπτες. Στις 9 το βράδυ μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων θα γίνουν οι απονομές.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Πρωτομαγιά, ημέρα Δευτέρα όπου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει ελεύθερο πρόγραμμα για σκαρφάλωμα και καθαρισμό Αναρριχητικού Πεδίου Καϊάφα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος