FOLLOW US: facebook twitter

«Έρχεται» εβδομάδα πληρωμών – Επίδομα παιδιού, ενοικίου, ΚΕΑ και συντάξεις

Ημερομηνία: 21-11-2019 | Συντάκτης:

Εβδομάδα πληρωμών η επόμενη καθώς ο ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσει σε πληρωμές των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού, το επίδομα ενοικίου και το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης). Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου.

Ξεκινώντας από το ΚΕΑ, ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να πληρώσει το εν λόγω επίδομα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μαζί με το επίδομα ενοικίου. Θα καταβληθούν, επίσης, τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Νοέμβριο.

Το ΚΕΑ θα καταβληθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Οκτωβρίου. Ας σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Στις 25 με 26 Νοεμβρίου θα καταβληθεί η Ε δόση του επιδόματος παιδιού.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 παραμένει προσωρινά κλειστή εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 5ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή και θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της πέμπτης διμηνιαίας δόσης του 2019.

Συντάξεις Δεκεμβρίου

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις για Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα Ταμεία. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ αλλά και ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερήλικων, θα τις καταβάλουν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις  την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Οι συντάξεις του ΕΤΕΑΕΠ θα καταβληθούν στις 2 Δεκεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος