FOLLOW US: facebook twitter

Έραψαν… “το κουμπί της αγάπης”

Ημερομηνία: 23-06-2022 | Συντάκτης:

Το Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις συνεχίζει τις δράσεις του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εξαρτήσεων


Με το σούρουπο…βελόνες, ρετάλια, κουβαρίστρες, κουμπιά χρώματα και μουσικές ζωντάνεψαν στα χέρια μικρών και μεγάλων στην Αμαλιάδας, χαρίζοντας αγαπημένες εικόνες στον ανεμόμυλο της αγάπης! Το κουμπί της αγάπης”-εργαστήριο για γονείς και παιδιά- του Κέντρου Πρόληψης ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνουν οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εξαρτήσεων φιλοξενήθηκε προχθές στη Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη με την θερμή υποστήριξη των ανθρώπων της, που χρόνια τώρα την φροντίζουν. «Το κουμπί της αγάπης» απευθυνόταν σε γονείς και παιδιά νηπιαγωγείου και Ά Δημοτικού, με στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης γονιού παιδιού και την ανάδειξη της αξίας της αγάπης.

Όπως ανέφεραν οι πρωτεργάτες των Παρεμβάσεων “Σε κάθε ταξίδι μας συμπλέουμε με παλιούς και νέους ταξιδευτές .Ευχαριστούμε πολύ τους/τις συμμετέχοντες/ουσες για την διάθεση τους να μοιραστούν τις ιδέες τους και να δημιουργήσουν μαζί μας όμορφες εικόνες. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη και τον Δήμο Ήλιδας για τη συνεργασία στην υλοποίηση της δράσης . «Το κουμπί της αγάπης» ράφτηκε με πολύ έγνοια και φροντίδα παρέα με ανθρώπους της κοινότητας που χρόνια βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν. Χωρίς την Νίκη, τη Φρόσω, τη Σοφία, τον Τάσο, τη Μηλιά, τη Βάσω, τον Αντώνη, τον Γιώργο τίποτα δε θα ήταν τόσο όμορφο!”

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε εξαιρετικά συνεργατικό, ζεστό και χαρούμενο μεταξύ των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε και η δράση της δημιουργίας Υπαίθριας Ανοιχτής Δανειστικής Βιβλιοθήκης στον εξωτερικό χώρο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης, με σκοπό την προώθηση του βιβλίου, τη διεύρυνση του αναγνωστικού κοινού και την απομάκρυνσή του από τον εθισμό της εικόνας της τηλεόρασης.

Οι δράσεις των Παρεμβάσεων, θα κορυφωθούν στην Τετάρτη 29 Ιουνίου, όπου σε συνεργασία με το πολυδύναμο Κέντρο και το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ και με τη στήριξη της Π.Ε Ηλείας , θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο σε Εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εξαρτήσεων με τίτλο” Από την εξάρτηση στην απεξάρτηση.”

Ε.Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος