FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη και στην Ν. Φιγαλεία: Προγραμματίζονται σοβαρά έργα υποδομής στην περιοχή

Ημερομηνία: 02-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Τη Νέα Φιγαλεία επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον δήμο Ζαχάρως,  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκο Κοροβέση. Τους δυο αυτοδιοικητικούς, συνόδευαν σύμβουλοι της ΠΔΕ καθώς και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε Ηλείας Μιχάλης Καλογερόπουλος.

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκε στη Πλατεία Ρέντζιου ο Πρόεδρος της ΤΚ Νέας Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος μαζί με όλους τους προέδρους των κοινοτήτων του πρώην δήμου Φιγαλείας καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας Χρήστος Τάγαρης.

Πολίτες χαιρέτησαν σε θερμό κλίμα τον Περιφερειάρχη ο οποίος ανταπέδωσε τις ευχές ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο συνάντηση – σύσκεψη με τους προέδρους των κοινοτήτων, τους διευθυντές των υπηρεσιών της Π.Ε Ηλείας καθώς και τους συμβούλους της ΠΔΕ.

Ανάμεσα στα σοβαρά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η Βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Θολού-Νέας Φιγαλείας-Επικούριου Απόλλωνα, η κατασκευή της νέας Γέφυρας Κορακοφωλιάς, έργα υποδομής στη πόλη, τουριστική προβολή και αξιοποίηση των Καταρρακτών της Νέδα ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση για το σοβαρό θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στη περιοχή.

Τέλος, ο κ.  Φαρμάκης απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των τοπικών παραγόντων, ζήτησε τη συνεργασία τους και ανέφερε πως θα βρίσκεται δίπλα στη περιοχή για την οποία προγραμματίζονται σοβαρά έργα υποδομής και όχι μόνο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος