FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας Ετήσιο σεμινάριο-δοκιμασίες διαιτητών-παρατηρητών

Ημερομηνία: 13-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την 06/09/2020, ημερομηνία κατά την οποία θα λάβουν χώρα στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ το ετήσιο σεμινάριο/δοκιμασίες των αξιωματούχων διαιτησίας δύναμης ΕΠΣΗ, οι διαιτητές/βοηθοί διαιτητές που δεν είναι αξιολογημένοι σε εθνικές κατηγορίες, εκτός από τις γραπτές εξετάσεις, θα εξεταστούν και σε αγωνιστικές δοκιμασίες.

Το test φυσικής κατάστασης στο οποίο καλούνται να ανταπεξέλθουν είναι το official interval test, του οποίου οι χρόνοι αναλόγως κατηγορίας διαιτητή, περιγράφονται αναλυτικά στην τελευταία σελίδα του κανονισμού διαιτησίας στο site της ΕΠΟ (https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2020_2021/kanonismos_diaitisias_20_21.pdf)

Η ύλη των γραπτών εξετάσεων για όλους τους εξεταζόμενους θα προέρχεται από τους Κανόνες Παιχνιδιού, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στο site της ΕΠΟ (https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2020_2021/Laws_of_the_game_Digital_2020_2021.pdf) ενώ η ύλη των video test των παρατηρητών θα προέρχεται από το rap uefa 2019-2, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στα προσωπικά τους email.

Οι διαιτητές/βοηθοί διαιτητές καθώς και οι παρατηρητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εξετάσεων θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες (λόγω covid 19), οι οποίες επισυνάπτονται στο παρόν δελτίο και παρακαλούνται να ακολουθήσουν το χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται προς όλους τους συμμετέχοντες ότι θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αίτηση, φύλλο ποιότητας, ποινικό μητρώο, οφθαλμολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις). Ειδικά για τα αγωνιστικά test, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν διαιτητή να λάβει μέρος σε αυτά χωρίς τις απαραίτητες ιατρικές γνωματεύσεις. Όποιοι διαιτητές δεν καταθέσουν ιατρικά δικαιολογητικά  ή καταθέσουν -πριν την έναρξη των αγωνιστικών test- ιατρική βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου δηλώνοντας αδυναμία συμμετοχής σε αυτά, λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, θα συμμετάσχουν σε νέα ημερομηνία εξέτασης που θα οριστεί από την ΕΔ/ΕΠΣΗ.

Όσοι αποτύχουν στις εξετάσεις, θα έχουν την δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας έπειτα από ένα μήνα.

To πρόγραμμα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος