FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣΗ: 28-29 Μαΐου η έναρξη των Πρωταθλημάτων Υποδομής «ΦΑΡΜΑ» 2021-2022

Ημερομηνία: 13-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέχρι τις 23/5 η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου ξεκινούν τα Πρωταθλήματα Υποδομής «ΦΑΡΜΑ» περιόδου 2021-2022, Κ-12 και Κ-10, σύμφωνα με την προκήρυξη που ανάρτησε η ΕΠΣ Ηλείας. Τα σωματεία μέλη της ΕΠΣΗ που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Υποδομής «ΦΑΡΜΑ», μπορούν να υποβάλλουν το σχετικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής και τα λοιπά δικαιολογητικά μέχρι την Δευτέρα 23 Μαΐου. Τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν έχουν παράβολο συμμετοχής.
Ως προς την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών ισχύουν τα ακόλουθα:
• Κ-10 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το έτος 1/1/2012 και μεταγενέστερα.
• Κ-12 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το έτος 1/1/2010 και μεταγενέστερα.
Η διάρκεια των αγώνων κατηγορίας Κ-10 ορίζεται σε 50 λεπτά (δυο ημίχρονα των 25 λεπτών το καθένα ). Η διάρκεια των αγώνων των Κ-12 είναι 60 λεπτά (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών το καθένα).


Συμμετοχή σωματείων

Στο πρωτάθλημα μπορούν να λάβουν μέρος προαιρετικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Ηλείας και υποχρεωτικά τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

  1. Κάθε σωματείο δύναται να συμμετάσχει σε μία ή περισσότερες κατηγορίες, με μία ομάδα ανά κατηγορία ή και δεύτερη ομάδα στην ίδια κατηγορία.
  2. Σε περίπτωση που σωματείο συμμετάσχει με 2η ομάδα στην ίδια κατηγορία, οι ομάδες δεν δύνανται να ανήκουν στον ίδιο όμιλο της κατηγορίας αυτής.
  3. Τα τμήματα του κάθε Σωματείου θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με την λίστα ποδοσφαιριστών θεωρημένη από την ΕΠΣΗ, τα δελτία αθλητικής ιδιότητας και τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών.
  4. Στην περίπτωση που σωματείο συμμετέχει με 2ο τμήμα στην ίδια κατηγορία, υποχρεωτικά καταθέτει ξεχωριστή λίστα ποδοσφαιριστών για το καθένα τμήμα χωριστά, θεωρημένη απαραίτητα από την Ε.Π.Σ. Ηλείας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστή από το 1ο στο 2ο τμήμα και αντίστροφα. Σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής συμμετάσχει σε δύο τμήματα της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας θεωρείται αντικανονική η συμμετοχή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος