FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Ζητά  από την Ε.Π.Ο. έκτακτη οικονομική επιχορήγηση

Ημερομηνία: 16-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Βαγγέλη Γραμμένο, ζητά έκτακτη οικονομική επιχορήγηση, καθώς λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ηλεία, τίθεται θέμα βιωσιμότητας της ΕΠΣΗ και των σωματείων-μελών της, ιδιαίτερα αυτών της Γ΄ Εθνικής, όπως αναφέρεται. Παράλληλα, η ΕΠΣ Ηλείας ζητά να καταβληθεί κατά προτεραιότητα προς την Ηλεία, το υπόλοιπο της περσινής έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης των ηλειακών σωματείων της Γ΄ Εθνικής.

Η επιστολή της ΕΠΣ Ηλείας, την οποία υπογραφεί ο Πρόεδρος Άρης Κουλούρης και ο Γ.Γ. Ηλίας Παρασκευόπουλος, έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία τόσο εμένα προσωπικά  όσο και των υπολοίπων μελών της Ε.Ε./ΕΠΣΗ  για την βιωσιμότητα της ΕΠΣΗ και των σωματείων μελών μας, ιδιαίτερα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊού στον νομό μας που μας κατατάσσουν δυστυχώς στην πρώτη θέση πανελληνίως.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΟ συζητηθεί το αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ,  συνεχίζοντας την παράδοση του συμβουλίου σας να είναι κοντά στις πληττόμενες Ενώσεις.

Επίσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί η δυνατότητα καταβολής κατά προτεραιότητα του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ΄ Εθνικής της Ένωσής μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι προ τεσσάρων (4) μηνών περίπου το Ενωσιακό Γήπεδο υπέστη ζημιές 5.000 ευρώ περίπου χτυπημένο από ακραία καιρικά φαινόμενα (καταστροφή πάγκων και ζημιά στους πυλώνες φωτισμού του αγωνιστικού χώρου).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα».

Αναβολή τακτικής Γ.Σ. και επιμορφωτικών

Η ΕΠΣ Ηλείας έκανε γνωστή την αναβολή της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο “AMALIAS” στην Κουρούτα καθώς και των επιμορφωτικών συγκεντρώσεων των διαιτητών της Ένωσης, μέχρι νεωτέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος