FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Την Τετάρτη ο τελικός Υποδομής Κ-10 – Σχολή διαιτησίας τον Σεπτέμβριο

Ημερομηνία: 28-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο, Τετάρτη, στις 7.30μ.μ., θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομής «Φάρμα» της ΕΠΣ Ηλείας, στην ηλικιακή κατηγορία Κ-10. Για το τρόπαιο θα αναμετρηθούν στο Football Park της Αμαλιάδας (γήπεδο Ολυμπιακού Αμαλιάδας), ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Ερμής Πύργου.

Σχολή Διαιτησίας τον Σεπτέμβριο

Η ΕΠΣ Ηλείας διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας, με πιθανή ημερομηνία τον Σεπτέμβριο 2022 και καλεί τους νέους και τις νέες της Ηλείας που θέλουν να γίνουν διαιτητές να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Η ΕΠΣ Ηλείας στα πλαίσια της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του σώματος της Ηλειακής Διαιτησίας καλεί τους νέους και τις νέες της Ηλείας που θέλουν να γίνουν διαιτητές να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της εισαγωγικής σχολής διαιτησίας. Δικαίωμα συμμετοχής στην σχολή έχουν όσοι είναι από 16 έως 30 ετών και είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου (οι κάτω των 18 ετών να είναι μαθητές Λυκείου). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την αίτηση- δήλωση συμμετοχής (σ.σ. έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΗ, eps-ilias.gr) το συντομότερο δυνατό. Πιθανή ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ Ηλείας: Κυριακάκης Στέλιος- τηλ.: 6955350914, Σταθόπουλος Παναγιώτης-τηλ.: 6946200460».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος