FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Σχόλη προπονητών UEFA C στην Ηλεία

Ημερομηνία: 01-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνησε και συνεχίζεται για 5η ημέρα η σχολή προπονητών UEFA C στην Ηλεία στο Ξενοδοχείο «Epihotel ODYSSEAS» στο Κατάκολο (θεωρία) και στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάντζας «Άγγελος Αναστασόπουλος» (πρακτική), με την συμμετοχή 41 υποψηφίων από την Ηλεία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρης Κουλούρης έδωσε το «παρών» και χαιρέτησε την έναρξη της Σχολής: «Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η σχολή, την ΕΠΟ, τους εκπαιδευτές και τους συνεργάτες της ΕΠΣ Ηλείας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την άμισθη ειδική σύμβουλο της ΕΠΣΗ κ. Δημητρακοπούλου Βίκυ για την εθελοντική της παρουσία και την καταλυτική της συμβολή από τον προγραμματισμό μέχρι και την ολοκλήρωση του συνόλου της διαδικασίας. Σας καλωσορίζω στη σχολή, σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία. Σας επισημαίνω ότι είστε ένα από τα πιο απαραίτητα «εξαρτήματα» της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και η συμπεριφορά σας είναι καταλυτική για την πρόληψη της βίας. Με την εργατικότητα και την σωστή συμπεριφορά η επιτυχία σας είναι βεβαία».

Οι εκπαιδευτές που έχουν αναλάβει την επιμόρφωση τον υποψηφίων προπονητών είναι οι εξής: κ.κ. Βονόρτας, Γαργαλιάνος, Γκίσης, Κυρανούδης, Μεταξάς και Υφαντίδης.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με την σχολή UEFA C πραγματοποιείται σχολή επανεξέτασης προπονητών ενώ είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 31/08/2019 & 01/09/2019 (15:00 – 21:00 ξενοδοχείο Epihotel ODYSSEAS) σεμινάριο προπονητών UEFA D με την συμμετοχή 45 υποψηφίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος