FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Στις 28 Μαρτίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Ημερομηνία: 10-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας έχοντας υπόψη της: 1. Τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο. 2. Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Ηλείας. 3. Την υπ΄ αριθμ. 13/07-02-2022 απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Σ.Η. για σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Η. ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ (Ε.Π.Σ.Η) όπως δια των αντιπροσώπων τους προσέλθουν την 28-03-2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «AMALIAS HOTEL» στην Κουρούτα Ηλείας, όπου θα πραγματοποιηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Σωματείων – Μελών της, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Δήλωση ότι η Γ.Σ έχει συγκληθεί και συσταθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΠΣΗ.

2. Ανάγνωση καταλόγου εκπροσώπων των Σωματείων – Μελών και έλεγχος απαρτίας.

3. Έγκριση Ημερήσιας Διάταξης.

4. Ομιλία Προέδρου.

5. Ορισμό τριών (3) μελών της για έλεγχο των πρακτικών.

6. Ορισμό τριών (3) ψηφολεκτών.

7. Επικύρωση πρακτικών της Γ. Σ. της 18 Οκτωβρίου 2021.

8. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Ε.Ε του έτους 2021.

9. Έκθεση και έγκριση οικονομικού απολογισμού από 01/01/2021 έως 31/12/2021

10. Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού του έτους 2023

11. Συζήτηση προτάσεων που υποβάλλονται από την Ε.Ε. και τα Μέλη.

12. Εισδοχή νέου μέλους – διαγραφή (αποβολή).

13. Τροποποίηση Καταστατικού. Τα Σωματεία-Μέλη θα αντιπροσωπευθούν από ΕΝΑΝ (1) Αντιπρόσωπό τους τακτικό και τον αναπληρωματικό του και με δικαίωμα μιας ψήφου σύμφωνα με την Αθλητική νομοθεσία. Κάθε αντιπρόσωπος (Τακτικός και ο Αναπληρωματικός του) θα οριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που θα εκπροσωπεί και πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ νωρίτερα θα πρέπει να έχει σταλεί στην ΕΠΣ Ηλείας ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσωπευόμενου Σωματείου κανονικά συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου. Στο πληρεξούσιο αυτό έγγραφο, πρέπει απαραίτητα να γράφεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι ο αριθμός συνεδρίασης και η χρονολογία αυτής, καθώς και η ιδιότητα του Αντιπροσώπου και του αναπληρωματικού του. Αντιπρόσωπος ορίζεται μέλος του Δ.Σ. του σωματείου με δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Κάθε αντιπρόσωπος μόνο ένα σωματείο μπορεί να εκπροσωπεί. Κάθε σωματείο μέλος της Ένωσης διαθέτει μία μόνο ψήφο.

Σχέδιο του σχετικού πληρεξούσιου εγγράφου σας στέλνουμε με το έγγραφό μας αυτό. Το παραπάνω πληρεξούσιο έγγραφο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Ηλείας, (Γραφεία ΕΠΣΗ Δραγατσανίου 34 & Παπαφλέσσα Πύργος 1 ος όροφος) το αργότερο προ (3) ημερών από τη Γενική Συνέλευση, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής. Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία κατά τον αρχικό χρόνο σύγκλησης της ΓΣ, η Συνέλευση αυτή θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα 18:15 και ΧΩΡΙΣ άλλη ειδοποίηση, και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης και με όσα Σωματεία – Μέλη προσέλθουν. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των όσων αναφέρονται σ’ αυτή τη πρόσκληση και την παρουσία όλων των Αντιπροσώπων την Δευτέρα 28-03-2022. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις κ.λ.π.). Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση θα παραστούν μόνο τα τακτικά μέλη και σε απουσία αυτών τα αναπληρωματικά. Για την αποφυγή συνωστισμού στα γραφεία της ΕΠΣΗ δύναται η αποστολή των πληρεξουσίων να πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού περιθωρίου που ορίζεται από την πρόσκληση, με e-mail στο epsilia@otenet.gr κατάλληλα συμπληρωμένο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος