FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Πρόσληψη προπονητή-πρόστιμο

Ημερομηνία: 25-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε τι ισχύει για την υποχρέωση πρόσληψης προπονητή από τα σωματεία του τοπικού ποδοσφαίρου, ύστερα από σχετικό αίτημά της προς την Ε.Π.Ο..

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Γίνεται γνωστό ότι μετά από απόφαση της Ε.Ε/ΕΠΟ και κατ’ εξαίρεση του άρθρου 6§2α του Κανονισμού Προπονητών (Υποχρέωση πρόσληψης προπονητή από σωματεία) μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΣΗ στα πρωταθλήματα ευθύνης της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Στην Α΄ τοπική κατηγορία υποχρεωτικότητα πρόσληψης από τα σωματεία διπλωματούχων ή προς αξιολόγηση προπονητών επιπέδου τουλάχιστον UEFA C.
  2. Στις Α2 και Β’ τοπικές κατηγορίες προαιρετικότητα πρόσληψης από τα σωματεία διπλωματούχων ή προς αξιολόγηση προπονητών UEFA/ΕΠΟ.
  3. Υποχρεωτικότητα πρόσληψης από τα Τμήματα Υποδομής των σωματείων (Ακαδημίες ποδοσφαίρου) διπλωματούχων ή προς αξιολόγηση προπονητών επιπέδου τουλάχιστον UEFA C.
  4. Δεν θα μπορεί να εργαστεί προπονητής ΕΠΟ – UEFA σε κανένα σωματείο αν δεν είναι κάτοχος κάρτας τριετίας εν ισχύ.

Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τα προβλεπόμενα του άρθρου 11§α του Κανονισμού Προπονητών (Κυρώσεις σε Σωματεία) εκατό ευρώ (100 ευρώ) ανά αγώνα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος