FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Μέχρι 23 Αυγούστου οι αιτήσεις για την Σχολή διαιτησίας

Ημερομηνία: 20-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας στα πλαίσια της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του σώματος της Ηλειακής Διαιτησίας διοργανώνει Σχολή διαιτησίας από τις 27 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας καλεί τους νέους και τις νέες της Ηλείας που θέλουν να γίνουν διαιτητές να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της εισαγωγικής σχολής διαιτησίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Σχολή έχουν όσοι είναι από 16 έως 30 ετών και είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου (οι κάτω των 18 ετών να είναι μαθητές Λυκείου). Οι αιτήσεις για δήλωση συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 23 Αυγούστου. Τα μαθήματα θα γίνουν στην Αμαλιάδα και υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Παναγιώτης Σταθόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26210-33311 και 6946 200460.

Συλλυπητήρια

Η ΕΠΣ εξέδωσε πριν λίγες μέρες δύο συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της μητέρας του διαιτητή Θανάση Γκατζόπουλου και για τον επί σειρά ετών παράγοντα του Ερμή Πλατάνου, Βασίλη Γαλανόπουλο:

«Ο Πρόεδρος κα τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ στο άκουσμα του θανάτου της Όλγας Σεργιάδου – Γκατζοπούλου μητέρας του διαιτητή Θανάση Γκατζόπουλου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια. Ο Πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Ο Πρόεδρος κα τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ στο άκουσμα του θανάτου του Γαλανόπουλου Βασίλη επί σειρά ετών παράγοντα του σωματείου «ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος