FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Η εκδήλωση παράδοσης αθλητικού υλικού στα σωματεία

Ημερομηνία: 17-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με επιτυχία η εκδήλωση προσφοράς του αθλητικού υλικού (εμφανίσεις) στα σωματεία της ΕΠΣ Ηλείας στο ξενοδοχείο AMALIAS HOTEL στην Κουρούτα, παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων αλλά και των 3 μεγάλων χορηγών αυτής της προσφοράς (ADMIRAL – ΗΛΕΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟΝ).

Σε ένα κλίμα ζεστό, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα σωματεία για την παρουσία τους και τους χορηγούς, που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση εμπιστεύτηκαν τον ίδιο αλλά και τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ και προχώρησαν σε μια τόσο μεγάλη προσφορά στα σωματεία.

Ο Πρόεδρος μίλησε για την απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ να σταματήσει τον ορισμό παρατηρητών διαιτησίας στην Α2 κατηγορία, υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να ελαφρύνει η ΕΠΣΗ κι άλλο τα εξοδολόγια διαιτησίας, ώστε τα σωματεία οι παράγοντες και οι λοιποί εμπλεκόμενοι του χώρου να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό που αγαπάνε και να προάγουν τον αθλητισμό στην Ηλεία.

Ειδική αναφορά έγινε για την κάρτα υγείας, όπου επισήμανε ότι γίνονται προσπάθειες να εξασφαλιστούν οι πόροι ώστε να περνούν κάθε Σεπτέμβρη δωρεάν όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως έγινε την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο, στόχος που αν επιτευχθεί θα δώσει μια ακόμα οικονομική ανάσα στα σωματεία.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι χορηγοί, οι οποίοι εξήγησαν τους λόγους που επέλεξαν να στηρίξουν τα ηλειακά σωματεία, εμπιστευόμενοι και σεβόμενοι το μακροχρόνιο έργο του Προέδρου, όπως οι ίδιοι είπαν.

Η κ. Κούλη Λίτσα εκπρόσωπος της ADMIRAL ανέφερε ότι η εταιρία της εκτιμώντας το έργο του Προέδρου κ. Άρη Κουλούρη και την προσπάθεια του συνόλου των παραγόντων των ηλειακών σωματείων για την ανάδειξη του ηλειακού ποδοσφαίρου πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Προέδρου για αυτή την γενναία προσφορά της. Είναι τιμή μας ανέφερε χαρακτηριστικά να βοηθούμε το ηλειακό ποδόσφαιρο, που έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου και θα είμαστε πάντα αρωγοί του.

Η κ. Μπριτζίκη Σούλα ιδιοκτήτρια της Ηλειακής Ζυθοποιίας αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή μπύρα παραγωγής τους «ΜΠΥΡΑ MAGNΑ» καθώς επίσης και στο κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας της, επισημαίνοντας ότι υπάρχει πρόγραμμα της Ηλειακής Ζυθοποιίας και για άλλες δράσεις.

Τέλος ο κ. Μαστορέλης Γιώργος ιδιοκτήτης του στεγνοκαθαριστηρίου ΑΠΑΡΑΜΙΛΟΝ στον Πύργο ανέφερε ότι σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου με ευχαρίστηση συμμετείχε σε αυτή την χορηγία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος