FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας των αθλητικών φορέων

Ημερομηνία: 22-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανάρτησε στη σελίδα της την επιστολή της Γ.Γ.Α προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες για την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας των αθλητικών φορέων.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προχωρά σε επικαιροποίηση των στοιχείων των αθλητικών σωματείων και των αθλητικών ενώσεων, στο πλαίσιο των αναγκαίων προπαρασκευαστικών ενεργειών για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μητρώου των αθλητικών φορέων.

Ταυτόχρονα, οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία της υπηρεσίας μας με τους αθλητικούς φορείς για θέματα ενημέρωσης και υποβολής στοιχείων, καθώς και πρόσκλησης για τη συμμετοχή σε δράσεις και προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε άμεσα και μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού daa@gga.gov.gr συμπληρωμένο τον επισυναπτόμενο πίνακα (αρχείο excel) με τα στοιχεία επικοινωνίας των φορέων σας (αθλητικών σωματείων και ενώσεων), καθώς και τα στοιχεία του Εκπροσώπου/Υπευθύνου κάθε φορέα.

Η αποστολή των ανωτέρω στοιχείων είναι υποχρεωτική για όλους τους φορείς και παρακαλούμε να ενημερώσετε με την κοινοποίηση του παρόντος εγγράφου όλους τους αθλητικούς φορείς – μέλη της Ομοσπονδίας σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος