FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Ευχαριστήριο για την Γ.Σ.

Ημερομηνία: 20-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τα σωματεία για την συμμετοχή τους στη Γ.Σ. και την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της Διοίκησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας ευχαριστούν θερμά τα σωματεία για τη συμμετοχή τους στη Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο AMALIAS στην Κουρούτα Αμαλιάδας και την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησης.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Διοίκησης τιμά ιδιαίτερα την Διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας και αποτελεί αναγνώριση του έργου της.

Αναλύθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι προτάσεις του Προέδρου και της Ε.Ε./ΕΠΣΗ για την ομαλή πραγματοποίηση των πρωταθλημάτων την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, έτσι ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας συγχαίρει τους εκπροσώπους των σωματείων για το πολιτισμένο και φιλικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και τους ευχαριστεί για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου».

*Εγκρίθηκαν ομόφωνα με 14 ψήφους ο Διοικητικός απολογισμός, με 16 ο Οικονομικός απολογισμός και με 16 ο Οικονομικός προϋπολογισμός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος