FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Σήμερα η απόφαση για τη Super League 2

Ημερομηνία: 22-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ελπίδες σε Ηρακλή, Τρίκαλα αλλά και στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής πως μπορεί να τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν στη Super League 2 της επόμενης χρονιάς άφησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στη Βουλή πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η νεοσύστατη κατηγορία να διεξαχθεί με 14 ομάδες αντί για 12 που προβλέπει το αρχικό πλάνο.

Βεβαίως, ο τελικός λόγος ανήκει στην Ε.Π.Ο., η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την διάρθρωση των κατηγοριών, τον αριθμό των ομάδων αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη. Σε αυτό, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα αποφασίσουν για το αν η Super League 2 θα διεξαχθεί, με 12 ή 14 ομάδες, καθώς και το ποιες ομάδες θα καλύψουν τις δύο επιπλέον θέσεις αν προκριθεί το δεύτερο σενάριο.

Αν, δηλαδή, αυτές θα είναι οι δύο επιλαχούσες της νυν Football League (Ηρακλής ή Τρίκαλα) ή αν δύο εκ των οκτώ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής (Καβάλα, Βέροια, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Ιάλυσος Ρόδου, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος).

Υπενθυμίζεται πως οι 12 ομάδες της Super League 2 της επόμενης χρονιάς θα είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, ΑΟΧ/Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης και ο ηττημένος του μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιάς (θα ξεκαθαρίσει σήμερα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος