FOLLOW US: facebook twitter

E.Π.Ο.: Προκήρυξη για την τριετία 2021-2024

Ημερομηνία: 14-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ δίνει βάρος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σκοπεύει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό ήδη υπάρχει προεργασία για το τελικό πλάνο της Γ’ Εθνικής, η οποία θα επιστρέψει ως τρίτη κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα, ενόψει και της επικείμενης αναδιάρθρωσης με την ενοποίηση της Super League 2-Football League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της mikriliga.com, η Ε.Π.Ο. ετοιμάζει προκήρυξη τόσο ισχυρή που θα προβλέπονται εντός αυτής τα πάντα σε βάθος τριετίας.

Η προκήρυξη θα αφορά το 2021-2024 και εκεί θα υπάρχει αναλυτική πρόβλεψη για κάθε πιθανό ζήτημα ώστε όλα να λειτουργούν χωρίς μπερδέματα μέσα στη σεζόν. Θα είναι εξαρχής ξεκαθαρισμένος, για τα επόμενα τρία χρόνια, ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Τι θα ισχύει για τους προβιβασμούς, τους υποβιβασμούς, ενώ εντός της προκήρυξης θα αναφέρεται και τι θα συμβαίνει με τον κορονοϊό και τα κρούσματα στις ομάδες.

Επιπλέον και με δεδομένο πως η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει προνόμια στους εμβολιασμένους, δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα και θετική εξέλιξη για κόσμο στα γήπεδα. Το θέμα αυτό θα απασχολήσει σύντομα το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, καθώς η κυβερνητική πρόθεση θεωρείται δεδομένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος