FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Εβδομάδα εκπαίδευσης προπονητών Grassroots

Ημερομηνία: 08-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η UEFA στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του προπονητικού διπλώματος UEFA C, πραγματοποιεί συνεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και δραστηριότητες με τη συμμετοχή όλων των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών μελών της. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, θέλοντας να γιορτάσει και να προβάλει αυτόν τον νέο κύκλο συνεργασίας και εκπαίδευσης για προπονητές grassroots, διοργανώνει την UEFA Grassroots Coach Education Week από 6 έως 9/4/2021.

Αναλυτικότερα, η UEFA προτρέπει κάθε ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέλος της, να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) της UEFA, ενημερωτικό υλικό από δραστηριότητες που αφορούν τους προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρούσα στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχει αναρτώντας ανάλογο φωτογραφικό υλικό από διαφορετικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν προπονητές grassroots.

Το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνει υποδείγματα από σχολές προπονητών UEFA C, από σχολές UEFA D για Grassroots Leaders και από αναπτυξιακά σεμινάρια για προπονητές grassroots. Επίσης, προβάλλονται δράσεις σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους και τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, που διοργανώνονται με ευθύνη της Τεχνικής Επιτροπής και της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης.

Η Ε.Π.Ο. ευχαριστεί την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την υποστήριξη που έχει λάβει στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των σχολών UEFA D και UEFA C και αναμένει τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας στο μέλλον σε όλους τους αναπτυξιακούς και εκπαιδευτικούς τομείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος