FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Αντίδραση για το «νόμο Αυγενάκη»

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Eπιτροπή η οποία θα συναντηθεί με τις FIFA/UEFA για τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη», με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, όσο και η Ε.Π.Ο. είναι αντίθετες, συστήθηκε από την Ομοσπονδία.

Στην Επιτροπή επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος και θα απαρτίζεται από τους Βακάλη, Αντωνίου, Κουπτσίδη και Παπαχρήστο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφεύγει τη συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαίρου και δεν έχει απαντήσει σε δύο επιστολές που του έχουν σταλεί προκειμένου να ορίσει τηλεδιάσκεψη.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μητρώο της Γ.Γ.Α. και την μεταχείριση των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό (απώλεια εκλογικού δικαιώματο  και δικαιώματος συμμετοχής στα πρωταθλήματα), αλλά και με το θέμα της αναγνώρισης των προπονητών των σχολών ποδοσφαίρου από το κράτος.

Ο «νόμος Αυγενάκη» χαρακτηρίστηκε «αντισυνταγματικός» και πλέον, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου, θα ζητηθεί από τις FIFA/UEFA να λάβουν πιο δραστικά μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος