FOLLOW US: facebook twitter

Επιτυχημένη η ετήσια συνάντηση των Εν Αθήναις Πυργίων στο Χαλάνδρι – Στόχος η διεύρυνση του Συνδέσμου

Ημερομηνία: 03-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

en-athinais-pyrgioiΤην Τετάρτη στις 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη συνάντηση, πριν από την καλοκαιρινή περίοδο, των μελών και των φίλων του Συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργιων. Ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των συμπατριωτών μας όλων των ηλικιών.

en-athinais-pyrgioi4

Το ραντεβού δόθηκε αυτή τη φορά στον υπέροχο κήπο του Beer Academy Χαλανδρίου, που μας χάρισε κάποιες νότες δροσιάς μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή νύχτα, μετά από καύσωνα. Σύσσωμη η οικογένεια Αδάμη, στην οποία ανήκουν οι γνωστές αλυσίδες των εστιατορίων BEER ACADEMY και ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ, έκανε ό,τι καλύτερο για να μείνουν ευχαριστημένοι τα μέλη του Συλλόγου και να ικανοποιήσουν και την φίλη τους, την ειδική γραμματέα του Συνδέσμου μας, Βένια Τσιλιμiγκρα, η οποία πρότεινε το χώρο.

Παλαιότεροι και νεότεροι συναντήθηκαν γύρω από τραπέζια γεμάτα εξαιρετικούς μεζέδες και κανάτες με άφθονη κρύα μπύρα, φίλοι ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια, ο χώρος αντηχούσε από  γέλια, συζητήσεις και άφθονο κέφι μέχρι αργά.

Η Γ.Γ του Συνδέσμου κ. Πέλλη Κουκουμέλη για την ετήσια συνάντηση των μελών του Συνδέσμου τόνισε: «Καλωσορίσαμε πολλούς καινούριους φίλους και νέα μέλη. Νέοι άνθρωποι, καταξιωμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες, ήρθαν στην παρέα μας και νοιώσαμε υπερήφανοι για τα παιδιά που βγάζει ο Πύργος μας. Τα παλαιότερα μέλη, όπως πάντα, στήριξαν την συγκέντρωση όχι μόνο με την δυναμική παρουσία τους, αλλά και με το αμείωτο Πυργιώτικο και μεταδοτικό κέφι που τους διακρίνει. Τους ευχαριστούμε θερμά που είναι κοντά μας, αρωγοί στην προσπάθεια να επιβιώσει και να  διευρυνθεί ο Σύνδεσμος.»

en-athinais-pyrgioi3

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι: Τέτη και Ανδρέας Σταθόπουλος, Φραγκίσκος Πάπαρης, Έστα Χαμεζοπούλου-Οικονόμου και ο σύζυγος της Ηλίας Οικονόμου, Παναγιώτης Τράπαλης, Χαράλαμπος Ρουμελιώτης, Ήλια Ντοά, Λένα και Πέτρος Πετρόπουλος, Βάσω Κουκουμέλη-Καζάζη, Πάνος Κούρβας, Σίλια Σορβανή, Φώτης Περσιμιτζής, Νάνσυ Τσίτουρα, Πέπη Γιατζήμπαλη, Λεωνής Παλαιοκρασσάς, Κωνσταντίνα Φράγκου, Νίκος Γελάσης, Χριστίνα Δημακοπούλου, Νώντας Αναγνωστόπουλος, Χρύσα Καρρά, Σοφία Πολύδωρα, Κωνσταντίνα Φράγκου, Μαρία Πατέρα, Νίκος Χιωτάκης, Ρούλα Κόρμπα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος